Lennokkikenttä

Seinäjoen RC-AirClub toimii kerhon omalla nurmipintaisella kentällä Kurjennevalla, Kuortaneentien varressa n. 15km Seinäjoelta. Kentällä on tilaa lennättää kaiken kokoisia lennokkeja, droneja ja helikoptereita. Kenttä on kerhomme käytössä, joten lennättämään voi mennä koska tahansa.

Kurjennevan lennokkikentällä on lupa lennättää jopa 500m korkeudelle saakka. Muista kuitenkin väistää aina ilma-aluksia, jotka voivat lentää alimmillaan 150m korkeudella.

Kaikille aktiivilennättäjille suosittelemme myös Suomen Ilmailuliiton jäsenyyttä, sillä se sisältää lennokkitoiminnan kattavan kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Toki vakuutuksen voi hankkia ja liittää vaikka omaan kotivakuutukseenkin.

Kentän itä-länsisuuntaista kiitotietä jatkettiin kesällä 2017 siten, että sen pituus on nyt 160m. Pohjois-eteläsuuntaisen ja koillis-kaakkoissuuntaisten kiitoratojen pituudet ovat noin 100m.

Lennokkikenttä sai upean jatkeen ja raivatun ympäristön kesällä 2017
Ilmakuva kentästämme

Hoidamme kenttää talkoilla ja nurmikkoa leikataan kesällä viikottain. Toivomme, että kaikki kenttää käyttävät harrastajat ovat kerhomme jäseniä, tai liittyvät mukaan; jäsenmaksu on vain 50eur/vuosi ja samalla maksulla jäseneksi liittyy koko lennättäjän perhe.

Tällä tavalla mahdollistamme lennokkikentän toiminnan myös tulevina vuosia. Kiitos!

Ilmakuvia kentältä pajujen ja puiden raivauksen jälkeen 10.7.-16

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.