Lennokkikenttä

Lennokkikenttä sai upean jatkeen ja raivatun ympäristön Keväällä 2017
Ilmakuva kentästämme

Seinäjoen RC-Air Club toimii kerhon omalla kentällä Kurjennevalla, Kuortaneentien varressa n. 15km Seinäjoelta. Kentällä on tilaa lennättää kaiken kokoisia lennokkeja sekä koptereita. Kenttä on ainoastaan kerhomme käytössä, joten sinne voi mennä lennättämään koska tahansa.

Kurjennevan lennokkikentällä on lupa lennättää jopa 500m korkeudelle saakka. Muista kuitenkin väistää aina ilma-aluksia, jotka voivat lentää alimmillaan 150m korkeudella.

Tässä linkki karttaan jossa reitti kerhotiloista kentälle.

Kerhomme hoitaa kenttää talkoilla ja nurmikkoa leikataan kesäisin viikottain. Toivomme, että kaikki kenttää käyttävät harrastajat ovat kerhomme jäseniä tai liittyvät mukaan, jäsenmaksu on vain 30eur/vuosi ja samalla maksulla jäseneksi liittyy koko lennättäjän perhe.

Tällä tavalla tuet kerhon toimintaa ja mahdollistat lennokkikentän toiminnan myös tulevina vuosia. Kiitos!