Taito- ja mallilennokkien SM-osakilpailut 29.-30.7.2023

4.6.2023

Järjestämme radio-ohjattavien taitolennokkien ja mallilennokkien yhdistetyn SM-osakilpailun Kurjennevan lennokkikentällä 29.-30.7.2023.

Mukana ovat Suomen taitavimmat taitolennättäjät koneineen sekä upeimmat mallilennokit eri puolilta Suomea, joten nähtävää on koko viikonlopuksi. Kilpailulentoja on molempina päivinä aamulta iltapäivään ja kaikki kilpailuun osallistuvat lennokit ovat nähtävillä maanäyttelyssä koko kilpailujen ajan.

Kilpailujen osallistujat ovat yleensä jo kokeneita lennokkiharrastajia, joilla osalla harrastusta on taustalla jo useita vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Lennokit ovat tarkasti ja taidokkaasti rakennettuja ja kilpailulentoja on harjoiteltu kesän mittaan eri puolilla Suomea järjestetyissä aikaisemmissa kilpailuissa.

Taitolennokeilla Seinäjoella kilpaillaan kolmessa eri luokassa ja mallilennokeilla neljässä. Luokkia on aina kansallisista harrasteluokista kansainvälisiin kilpailuluokkiin saakka. Osallistujissa on mukana lajin kotimaiset huiput, joten nähtävillä olevat lennokit ja kilpailulennot ovat todella tasokkaita.

Yleisöllä on Kurjennevan lennokkikentälle vapaa pääsy. Kenttä sijaitsee Kuortaneentien varressa noin 14km Seinäjoelta ja sinne on päätieltä opastus. Paikalla on myös Seinäjoen lennokkikerhon buffetti.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠TERVETULOA!